Ulaş Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, yüksek kalite anlayışı içinde etkili bir uygulama ve değerlendirme sistemi geliştiren eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuzda, öğrencilerimiz, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklarımız, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk bilinci gelişmiş, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Başarılar:

Saatler: 09.00/14.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ulasanaokulu.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. KONGRE SK. ANAOKULU SİTESİ ANAOKULU BLOK NO 8 ULAŞ / SİVAS

Yerleşim Yeri - Ulaş İlçesi

Ulaşım okulumuza ulaşımda problem yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 38 km uzaklık-İlçe merkezi